T. GÜLER Et Al. , "Broyler Rasyonuna Katılan Kekik Ve Anason Yağları İle Antibiyotiğin Toplam Sekal Koliform Bakteri Sayısı Üzerine Etkisi," Doğu Anadolu Bölgesi Araştırmaları Dergisi , vol.1, no.1, pp.47-52, 2005
GÜLER, T. Et Al. 2005. Broyler Rasyonuna Katılan Kekik Ve Anason Yağları İle Antibiyotiğin Toplam Sekal Koliform Bakteri Sayısı Üzerine Etkisi. Doğu Anadolu Bölgesi Araştırmaları Dergisi , vol.1, no.1 , 47-52.
GÜLER, T., DALKILIÇ, B., ÇİFTÇİ, M., ERTAŞ, O. N., DİKİCİ, A., KARATEPE, P., ... CAN, Ö. P.(2005). Broyler Rasyonuna Katılan Kekik Ve Anason Yağları İle Antibiyotiğin Toplam Sekal Koliform Bakteri Sayısı Üzerine Etkisi. Doğu Anadolu Bölgesi Araştırmaları Dergisi , vol.1, no.1, 47-52.
GÜLER, TALAT Et Al. "Broyler Rasyonuna Katılan Kekik Ve Anason Yağları İle Antibiyotiğin Toplam Sekal Koliform Bakteri Sayısı Üzerine Etkisi," Doğu Anadolu Bölgesi Araştırmaları Dergisi , vol.1, no.1, 47-52, 2005
GÜLER, TALAT Et Al. "Broyler Rasyonuna Katılan Kekik Ve Anason Yağları İle Antibiyotiğin Toplam Sekal Koliform Bakteri Sayısı Üzerine Etkisi." Doğu Anadolu Bölgesi Araştırmaları Dergisi , vol.1, no.1, pp.47-52, 2005
GÜLER, T. Et Al. (2005) . "Broyler Rasyonuna Katılan Kekik Ve Anason Yağları İle Antibiyotiğin Toplam Sekal Koliform Bakteri Sayısı Üzerine Etkisi." Doğu Anadolu Bölgesi Araştırmaları Dergisi , vol.1, no.1, pp.47-52.
@article{article, author={TALAT GÜLER Et Al. }, title={Broyler Rasyonuna Katılan Kekik Ve Anason Yağları İle Antibiyotiğin Toplam Sekal Koliform Bakteri Sayısı Üzerine Etkisi}, journal={Doğu Anadolu Bölgesi Araştırmaları Dergisi}, year=2005, pages={47-52} }