B. PATIR Et Al. , "Elazığ Bölgesinde Tüketime Sunulan Açık Ayranlar ve Orjinal Ambalajlı Ayranların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi," 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, 2006
PATIR, B. Et Al. 2006. Elazığ Bölgesinde Tüketime Sunulan Açık Ayranlar ve Orjinal Ambalajlı Ayranların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi. 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Turkey).
PATIR, B., ÖKSÜZTEPE, G., şeker, p., & DİKİCİ, A., (2006). Elazığ Bölgesinde Tüketime Sunulan Açık Ayranlar ve Orjinal Ambalajlı Ayranların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi . 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey
PATIR, BAHRİ Et Al. "Elazığ Bölgesinde Tüketime Sunulan Açık Ayranlar ve Orjinal Ambalajlı Ayranların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi," 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey, 2006
PATIR, BAHRİ Et Al. "Elazığ Bölgesinde Tüketime Sunulan Açık Ayranlar ve Orjinal Ambalajlı Ayranların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi." 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, 2006
PATIR, B. Et Al. (2006) . "Elazığ Bölgesinde Tüketime Sunulan Açık Ayranlar ve Orjinal Ambalajlı Ayranların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi." 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BAHRİ PATIR Et Al. }, title={Elazığ Bölgesinde Tüketime Sunulan Açık Ayranlar ve Orjinal Ambalajlı Ayranların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi}, congress name={2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2006}}