A. Demırkol Et Al. , "Volatile compounds, chemical and sensory properties of butters sold in Çanakkale Çanakkale’de satılan tereyağlarının uçucu bileşenleri, kimyasal ve duyusal Özellikleri," Tarim Bilimleri Dergisi , vol.22, no.1, pp.99-108, 2016
Demırkol, A. Et Al. 2016. Volatile compounds, chemical and sensory properties of butters sold in Çanakkale Çanakkale’de satılan tereyağlarının uçucu bileşenleri, kimyasal ve duyusal Özellikleri. Tarim Bilimleri Dergisi , vol.22, no.1 , 99-108.
Demırkol, A., GÜNEŞER, O., & Karagul Yuceer, Y., (2016). Volatile compounds, chemical and sensory properties of butters sold in Çanakkale Çanakkale’de satılan tereyağlarının uçucu bileşenleri, kimyasal ve duyusal Özellikleri. Tarim Bilimleri Dergisi , vol.22, no.1, 99-108.
Demırkol, Aslı, ONUR GÜNEŞER, And Yonca Karagul Yuceer. "Volatile compounds, chemical and sensory properties of butters sold in Çanakkale Çanakkale’de satılan tereyağlarının uçucu bileşenleri, kimyasal ve duyusal Özellikleri," Tarim Bilimleri Dergisi , vol.22, no.1, 99-108, 2016
Demırkol, Aslı Et Al. "Volatile compounds, chemical and sensory properties of butters sold in Çanakkale Çanakkale’de satılan tereyağlarının uçucu bileşenleri, kimyasal ve duyusal Özellikleri." Tarim Bilimleri Dergisi , vol.22, no.1, pp.99-108, 2016
Demırkol, A. GÜNEŞER, O. And Karagul Yuceer, Y. (2016) . "Volatile compounds, chemical and sensory properties of butters sold in Çanakkale Çanakkale’de satılan tereyağlarının uçucu bileşenleri, kimyasal ve duyusal Özellikleri." Tarim Bilimleri Dergisi , vol.22, no.1, pp.99-108.
@article{article, author={Aslı Demırkol Et Al. }, title={Volatile compounds, chemical and sensory properties of butters sold in Çanakkale Çanakkale’de satılan tereyağlarının uçucu bileşenleri, kimyasal ve duyusal Özellikleri}, journal={Tarim Bilimleri Dergisi}, year=2016, pages={99-108} }